homepage
cadeaubon cadeaubonnen
cadeaubon cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Een cadeaubon is eenvoudig te bekomen op vraag, voor een bedrag of behandeling naar keuze, en af te halen op een afgesproken moment.

Massagebehandelingen
Massagebehandelingen

Massagebehandelingen

Verzorgende behandelingen

Gelaatsverzorging en -massage
Gelaatsverzorging en -massage
Gelaatsverzorging en -massage

Niet zomaar een gelaatsverzorging, maar tevens ook genieten van een deugddoende massage van hoofd en gelaat, décolleté, armen en handen, en van het effect van een gua sha steen en -roller ! Ontspanning ten top !

De gelaatsverzorging gebeurt met lokale producten uit de Vegan Line van Lisine. De Vegan Line is bestemd voor alle huidtypes, vrouw of man.

Eerst wordt met een green cleanser het gelaat en het décolleté gereinigd. Vervolgens wordt een green lotion aangebracht, en daarna een scrub om dode huidcellen te verwijderen. Overtollige resten worden met warme doekjes weggenomen. Hierna volgt een heerlijke uitgebreide gelaatsmassage met gezichtsmassagecrème. Dan wordt een detoxing mask aangebracht die eventjes moet intrekken. Intussen krijg je een ontspannende hoofdmassage en een massage van armen en handen. Nadat de resten van het masker worden weggenomen met warme doekjes, krijg je nog een serum dat wordt ingewerkt met een gua sha roller en/of steen, en een moistering creme om stralend en ontspannen terug te keren.

Kan enkel solo.

Prijzen

Standaard

€ 60

  • 60 min.
  • Gelaatsverzorging
  • detoxing mask
  • massage van handen, hoofd , décolleté en gelaat
  • gebruik van gua sha roller/steen
Neem contact op