homepage

Huisregels en nuttige info

Alle behandelingen zijn steeds na afspraak van maandag tot vrijdag. Bij laattijdige annulatie zonder geldige reden of het niet opdagen op de afspraak wordt de helft van de behandeling in rekening gebracht.

Duobehandelingen moeten tenminste 10 dagen op voorhand aangevraagd worden, dit omdat er beroep gedaan moet worden op een externe collega massagetherapeut. Er dient hiervoor ook steeds een voorschot van 50€ betaald te worden, dit als garantie voor de afspraak waarvoor 2 therapeuten zich voor u beschikbaar houden. Duobehandelingen (samen met de partner, een vriendin, dochter,...) worden uitgevoerd door 2 therapeuten in dezelfde ruimte. Er kan tevens voor 2 verschillende behandelingen met dezelfde tijdsduur gekozen worden. Enkel mogelijk voor minimum 90 minuten en voor de behandelingen waarbij vermeld staat dat duo mogelijk is.

Gelieve tijdig en verzorgd naar de afspraak te komen. Respect en hygiëne worden bij Equilibra hoog in het vaandel gedragen.

Betalen kan ter plaatse via Payconiq of cash. Ook de Deerlijkbon is geldig bij Equilibra. We werken met een klantenkaart die 5% reductie geeft na 10 beurten en die 2 jaar geldig is (niet cumuleerbaar met andere kortingen of behandelingen op factuur en bij duobehandelingen).

Wens je iemand te verrassen met een cadeaubon ? Op eenvoudige vraag wordt deze voor u met zorg klaargemaakt en leuk verpakt voor een bedrag of behandeling naar keuze. Deze kan ter plaatse na afspraak worden afgehaald.

De massageruimte is sfeervol en warm ingericht. De massageolie die gebruikt wordt is een voedende, neutrale olie die wordt opgewarmd. In de koudere maanden wordt tevens de behandeltafel verwarmd. Alle behandelingen verlopen discreet. Je wordt volledig toegedekt met een handdoek en enkel het te masseren gedeelte wordt ontbloot.

Parkeren kan in de straat met parkeerkaart (blauwe zone !) of gratis op de gemeenteparking 100 m. verderop.