homepage

Huisregels en nuttige info

Alle behandelingen zijn steeds na afspraak. Bij laattijdige annulatie zonder geldige reden of het niet opdagen op de afspraak wordt de helft van de behandeling in rekening gebracht.

Duobehandelingen moeten tenminste 1 week op voorhand aangevraagd worden, dit omdat er beroep gedaan moet worden op een collega massagetherapeut. Er dient hiervoor ook steeds een voorschot van 50€ betaald te worden, dit als garantie voor de afspraak waarvoor 2 therapeuten zich voor u beschikbaar houden. Duobehandelingen (samen met de partner, een vriendin, dochter,...) worden uitgevoerd door 2 therapeuten in dezelfde ruimte. Er kan tevens voor 2 verschillende behandelingen met dezelfde tijdsduur gekozen worden.

Gelieve tijdig en verzorgd naar de afspraak te komen. Respect en hygiëne worden bij Equilibra hoog in het vaandel gedragen.

Betalen kan ter plaatse via Payconiq of cash. Ook de Deerlijkbon is geldig bij Equilibra.

Wens je iemand te verrassen met een cadeaubon ? Op eenvoudige vraag wordt deze voor u met zorg klaargemaakt en leuk verpakt voor een bedrag of behandeling naar keuze. Deze kan ter plaatse na afspraak worden afgehaald.

De massageruimte is sfeervol en warm ingericht. Ook de massageolie en de massagetafel zijn verwarmd en alle textiel wordt per persoon vervangen. De behandelingen verlopen discreet. Je wordt volledig toegedekt met een handdoek en enkel het te masseren gedeelte wordt ontbloot.

Parkeren kan in de straat met parkeerkaart (blauwe zone !) of gratis op de gemeenteparking 50 m. verderop.