homepage
cadeaubon cadeaubonnen
cadeaubon cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Een cadeaubon is eenvoudig te bekomen op vraag, voor een bedrag of behandeling naar keuze, en af te halen op een afgesproken moment.

Massagebehandelingen
Massagebehandelingen

Massagebehandelingen

Therapeutisch intuïtieve massages

Relaxatiemassage
Relaxatiemassage
Relaxatiemassage

Deze vorm van massage heeft een relaxerende en therapeutische werking. Het doel is een totale ontspanning brengen. Door stimulatie treedt het zelfregulerend proces van het lichaam op gang. De effecten zijn een betere doorbloeding, een toename van stofwisseling ter hoogte van de cellen, een betere vochtafdrijving, aanmaak van endorfines en serotonines voor een algemeen beter gevoel. Een weldadig effect dus zowel voor lichaam als voor geest!

Er wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van de technieken uit de Zweedse ontspanningsmassage, zoals intermittend drukken om spanningen op te sporen, effleurage (strijkingen), petrissage (knedingen), fricties, hakken, vibreren. Naar keuze worden deze zacht of iets harder uitgevoerd.

Een volledige lichaamsmassage duurt 90 minuten. Er wordt uitgebreid gemasseerd op rug en schouders, benen, voeten, armen, handen, buik, en als afsluiter een hoofd- en gelaatsmassage. Voor het lichaam wordt een natuurlijke amandelolie gebruikt. Deze kan op vraag aangevuld worden met etherische olie voor een versterkend effect. Het gezicht wordt met een zachte massagecrème gemasseerd. Na afloop van de massage wordt de overtollige olie weggenomen met heerlijk warme vochtige doekjes. Je kan hier solo komen van genieten of in duo.

Een kortere versie van 60 minuten behoort ook tot de mogelijkheden. Dan wordt de buik niet meegemasseerd en duurt de massage per lichaamsdeel iets minder lang. Dit kan enkel solo.

Prijzen

Standaard

€ 55

  • 60 min.
  • volledige lichaamsmassage
  • aandacht voor probleemzones
Neem contact op
Populair

Luxe

€ 80

duo's€ 170

  • 90 min.
  • Inclusief buikmassage
  • Uitgebreide voet- en gezichtsmassage
Neem contact op