homepage
cadeaubon cadeaubonnen
cadeaubon cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Een cadeaubon is eenvoudig te bekomen op vraag, voor een bedrag of behandeling naar keuze, en af te halen op een afgesproken moment.

Massagebehandelingen
Massagebehandelingen

Massagebehandelingen

Therapeutisch intuïtieve massages

Intuïtieve rug-, nek- en schoudermassage
Intuïtieve rug-, nek- en schoudermassage
Intuïtieve rug-, nek- en schoudermassage

Deze behandeling is eigen aan Equilibra daar er intuïtief behandeld wordt.

Rug/nek/schouders (vooral de monnikskapsspier !) is een zone die bij veel mensen vaak overbelast wordt door stress of een langdurig verkeerde houding, maar ook hoofdpijn kan hier zijn oorsprong vinden.

De massage van dit gebied is gericht op het reduceren van lokale spierspanningen evenals op het brengen van een totale mentale ontspanning.

De behandeling is gebaseerd op de traditionele Zweedse ontspanningsmassage, met o.a. technieken als strijkingen, knedingen, vibraties. Op intuïtieve wijze voeg ik daar deep tissue technieken, triggerpointbehandeling of eventueel cupping aan toe waar nodig, om vastzittende spierknopen aan te pakken, die vaak de oorzaak van het ongemak zijn. Deze technieken kunnen eventjes vervelend aanvoelen, maar het wordt veelal ervaren als 'een verlossende kortstondige pijn'.

Wist je dat het behandelen van bepaalde triggerpunten in de nek al verlossing kan brengen van hoofdpijn ? Of dat bepaalde blokkades rond het schouderblad kunnen verantwoordelijk zijn voor slapende vingers ?

Uiteraard kan je ook zonder lichamelijke klachten ontspannen en genieten van een rug/nek/schoudermassage!

Enkel solo.

Prijzen

Populair

Rug/nek/schouder

€ 42

Deze massage is één van de toppers, omdat deze zone bij veel mensen vaak overbelast wordt door stress of langdurig verkeerde houding.

  • 40 min.
  • rugmassage
  • schoudermassage
  • nekmassage
  • intuïtieve behandeling
Neem contact op

rug/nek/schoudermassage met infraroodsauna

€ 55

Een aanrader bij vastzittende spieren of stramheid.

  • standaard rug/nek/schoudermassage (40 min.)
  • infraroodsauna (15 min.)
Neem contact op