homepage
Massagebehandelingen
Massagebehandelingen

Massagebehandelingen

Sportmassages

Therapeutisch intuïtieve massages

Intuïtieve massage op maat
Intuïtieve massage op maat
Intuïtieve massage op maat

Na een intakegesprek wordt in samenspraak bepaald waar de eventuele klachten zich manifesteren, welke lichaamsdelen het best worden behandeld, en hoelang de behandeling duurt. Dit is mogelijk van 60 tot 120 minuten.

De gebruikte massagetechnieken zijn meestal een combinatie van de relaxerende massage en deep tissue technieken (dit is dieptemassage op plaatsen waar de spierspanning hoger is).

Ook het behandelen van triggerpoints kan verlichting brengen. Dit kunnen zowel plaatselijke spierknopen zijn die weggewerkt worden als triggerpoints die zich op een andere plaats situeren maar indirect de oorzaak zijn van pijn op een andere plaats. Zo kunnen bv. bepaalde geblokkeerde zones in je schouder verantwoordelijk zijn voor pijn of een slaperig gevoel in je arm of hand...

Indien nodig kan ook gebruik gemaakt worden van cupping. Dit is plaatselijk liften van de huid d.m.v. siliconen cups, waardoor het gebied waar de doorstroming geblokkeerd wordt terug geactiveerd wordt. Percussietherapie met de Theragun Pro kan eveneens een hulpmiddel zijn bij hardnekkige spierknopen. Wanneer ik voel dat bindweefsel vast zit gebruik ik de nodige technieken, of mobilisatie en stretching wanneer de ledematen dit nodig hebben.

Het uiteindelijke doel van deze vorm van massage is ontspanning ! Soms kiezen klanten ervoor om het gewoon aan mij en mijn gevoel over te laten...

Ga je voor een full house ? Dan krijg je een volledige lichaamsmassage op maat met aansluitend de energetische hoofdbehandeling. Na 2 uren ben je volledig herboren.

Prijzen

Standaard

€ 55

  • 60 min.
  • Relaxmassage op maat
Neem contact op

Uitgebreid

€ 80

  • 90 min.
  • Genieten
Neem contact op

Luxe

€ 108

  • 120 min.
  • Relaxmassage op maat
  • Inclusief energetische hoofdbehandeling
Neem contact op